Milloi sinä kirjoitat?

Tervetuloa peremmälle Foorumit Kirjoittamisen ihanuudesta Milloi sinä kirjoitat?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #348
  AMK
  Avainmestari

  Miten sinä olet raivannut kirjoittamiselle tilaa arjessasi? Missä kohdassa prioriteettilistaa kirjoittaminen sinulla on?

  Minun ongelmani on se, että en ole määritellyt kirjoittamiselleni mitään aikaa. Kirjoittelen milloin huvittaa, ilman mitään suunnitelmaa ja siinä se vika onkin. Tai ei se ole mikään vika, jos haluan, että kirjoittaminen on minulle vain satunnaista huvia. Mutta jos haluan saada jotain aikaiseksi, kirjoittamisen pitäisi olla systemaattisempaa.

  #362
  AMK
  Avainmestari

  Olen viime aikoina miettinyt paljon sitä, mihin lokeroon kirjoittaminen elämässäni kuuluu. Kuten jossakin jo aikaisemmin totesin, että minun kirjoitettava, koska ajattelen. Kirjoittaminen on keskustelua itseni kanssa. Ja nyt olen parinä päivänä suorastaan rynnännyt koneelle, kun aivoissa on alkanut pakottaa ja tykyttää ajatuksia.

  Olen nyt aloittanut kahta esseetä, joita täydennän sitä mukaa, kun saan niihin uusia ajatuksia. Olen muuttanut lukutapojani niin, että käsillä on jatkuvasti liimalappuja, joilla voin laputtaa ne sivut, joissa on käyttökelpoinen ajatus. Heti on paljon organisoituneempi olo.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.