Tervetuloa peremmälle

Olen harrastanut kirjoittamista koko ikäni. Myös suvussani on kirjoitettu ahkerasti päiväkirjoja, postikortteja ja kirjeitä. Tämä sivusto on paikka järjestellä kaikkea tuota materiaalia.

Kirjoittamisellani ei ole koskaan ollut mitään varsinaista päämäärää tai tavoitetta. En ole koskaan haaveillut siitä, että saisin tekstini kansien väliin ja kirjakauppojen tai kirjastojen hyllyille. En halua kaupallistaa harrastustani, en halua kirjoittamisesta itselleni ammattia. Kirjoittamisen opettamisesta sellaisen voisin joskus tehdä. Pääasiassa kirjoitan, koska ajattelen.  

 

Omasta huoneesta löytyvät kaikki omat pienet blogitekstini, kirjoittamispäiväkirjani. Työhuoneessa ovat linkit omaan tuotantooni. Aion julkaista sekä proosaa, lyriikkaa, ehkä myös draamaa. Teen myös äänitiedostoja omista teksteistäni ja julkaisen videoita. 

Vierashuoneessa voimme vaihtaa ajatuksia kirjoittamisesta!

Kirjoittaminenkin on mukavampaa, kun sitä voi tehdä silloin tällöin porukalla. Siksi tällä sivustolla on myös vierashuone, jossa voin julkaista muiden kirjoittajien tekstejä. He voivat olla oppilaitani, tuttaviani tai täysin ennestään tuntemattomia kirjoittavia lajitovereita.

 

Halusin perustaa tälle sivustolle myös oman kirjoitus- ja lukupiirin, jossa voimme vaihtaa ajatuksia sekä kirjoittamisesta että lukemistamme teoksista.

 

Tervetuloa mukaan viettämään aikaa näihin huoneisiin.