Fiktiota

Milloin sinulla olisi meille aikaa?

Hei!

Anteeksi, että häiritsemme tässä vaiheessa vuotta? Tiedän, että sinulla on juuri nyt kaikkea muuta alkamassa, joten emme haluaisi olla mitenkään vaivaksi, mutta olisiko sinulla jossakin vaiheessa edes pieni hetki silloin tällöin kuunnella meitä. Maja ei olisi halunnut, että otan sinuu,n yhteyttä, mutta en voinut olla tekemättä sitä, sillä pelkään, että taas kaikessa arjen pyörityksessä unohdat meille.

Muistatko, että sinä lupasit kuunnella meidän tarinamme ja kertoa sen myös muille. Tiedämme, että sinulla on kaikenlaisia muitakin hajanaisia lankoja siinä käsillä, mutta siksi juuri halusin muistuttaa sinua meidän olemassaolosta. Mitäs jos nyt vain keskittyisit meihin? Ja siinäkin asiassa olisi varmasti eduksi, että kuuntelisit ensin meistä toista ja sitten vasta toista. Voisit hyvin aloittaa minusta, se olisi varmasti helpompaa. Maja sanoi, että hän voi hyvin odottaa vielä omaa vuoroaan, hänellä ei ole mitään hätää.

Sinullahan on jo jotain tuolla tiedostoissakin. Nyt vain alat kirjoittaa lisää, minä kyllä sanelen, kunhan vain annat luvan. Minunkin elämäni menee eteenpäin enkä haluaisi ikuisesti jumittua tuon tietyn elämänvaiheen muistoihin, eikä se hyvää tee sinullekaan. Voisimme yhdessä hyvästellä tuon tietyn vaiheen elämässämme ja jatkaa sitten tahoillamme.

Miltä tämä kuulostaisi?

Mieti rauhassa asiaa ja ota yhteyttä, kun sinulle sopii.

Rakkaudella,

Juha

2 kommenttia

 • AMK

  Hei!

  Kiitos kirjeestäsi, Juha!

  Jouduin hetken miettimään, kuka sinä olet, mutta sitten muistin. Miten minä muistin, että sanoit ensin nimesi olevan Heikki… Juha on itseasiassa sopivampi, siitä tulee paremmat assosiaatiot.

  Olen miettinyt paljon teitä molempia, mutta en ole tuntenut itseäni valmiiksi vielä niin isoon haasteeseen. Minua hieman pelottaa, sillä jotenkin aavistan, että jos päätän aloittaa, minä uppoan siihen liian kokonaisvaltaisesti enkä ole varma, olenko siihen valmis ja haluanko edes sitä. Minä pelkään, että te valtaatte minun elämäni eikä minulla ole muuta vaihtoehtoa kuin totella teitä. Ja mitä sitten, jos saammekin urakan valmiiksi. Mitä hyötyä siitä kenellekään on? Minusta tuntuu, että heitän vain aikaani ja energiaani hukkaan ihan tyhjän takia. Sitäkö te minulle haluatte?

  Mutta toisaalta siellähän te jo olette, minun pääni sisällä ja ehkä ainoa tapa päästä teistä eroon on kirjoittaa teidät ulos päästäni.

  Kiitos kun otit yhteyttä. Ja jos ei muuta, niin ainahan me voimme pitää yhteyttä näin. Ainakin keskusteluyhteys on nyt avattu.

  Elä vain elämääsi eteenpäin, älä minusta välitä.
  Joka tapauksessa, olen täällä ja sinä siellä.
  Et sinä minulta minnekään katoa.

  Anna

 • AMK

  Hei Juha!

  Mitä kuuluu?
  En ole edelleenkään unohtanut teitä. Itse asiassa olen jopa tehnyt muutamia järjestelyjä, jotta saisin raivattua aikaa ja oikeanlaista tukea asettua sinun maailmaasi. Sopisiko sinulle, että tapaisimme säännöllisesti tässä lähitulevaisuudessa? Minun on ensin saatava yksi toinne juttu alta pois ja sitten voisimme hetken aikaa kulkea yhtä matkaa, kunnes tiemme jälleen erkanevat. Saisimme kumpikin rauhan.

  Palataan siis asiaan vähän ajan kuluttua.

  Anna

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *