kirjoittamispäiväkirja

Kulje oikealla polulla

Jos haluat olla urheilija, sinun pitää elää sellaista elämää, kuin urheilija elää. Sama pätee kaikkiin muihinkin tavoitteisiin. Ei voi kuvitella yhtenä päivänä tulevansa kirjailijaksi tai edes kirjoittajaksi, jos ei ala koskaan kirjoittaa.

Tämä on hyvin yksinkertainen ja yksiselitteinen neuvo kaikille haihattelijoille, siis juuri sellaisille kuin minä olen.

Mutta minähän olen jo alkanut kirjoittaa, minähän olen olen kirjoittanut jo vuosikausia, minun on siis vain jatkettava tällä polulla. Ehkä on aika löytää uusia reittejä ja kokeilla uusia tapoja edetä. Ehkä pitäisi välillä jäädä tarkkailemaan maisemia hieman pidemmäksi aikaa ja jopa leiriytyä hetkeksi.

Tänään kysyin taas tietä ja jäin odottamaan vastausta. Ehkä ensi viikolla olen taas hieman viisaampi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *