kirjoittamispäiväkirja

Tien raivausta

Olen vuoden alusta raivannut elämääni tilaa. Aluksi vähensin sosiaalisen median käyttöä, kunnes uskalsin luopua siitä kokonaan. Minulla on nyt huomattavasti enemmän aikaa lukea ja kuunnella kirjallisuutta. Olen lukenut ja kuunnellut nyt alkuvuoden aikana yhteensä jo lähes kolmekymmentä teosta.

Mihin kaikkeen muuhun minulla nyt olisikaan aikaa, jos vain haluaisin alkaa keskittyä. Olen putsannut pilvipalveluita ja lajitellut muutaman viime vuoden valokuvat omiin kansioihinsa. Ajattelin tehdä samanlaisen inventaarion myös tekstitiedoistoilleni.

Lueskelin Anneli Kannon Kirjoittamassa-teosta ja ja löysin sieltä uusia lukuvinkkejä. Mietin jälleen kirjoittamista. Minulla on kaksi aihiota, joita en oikeasti edes uskalla alkaa miettiä eteenpäin. Pelkään, että jos lähden seuraamaan polkua, minä joudun vain entistä pahemmin eksyksiin.

Minun on selailtava vielä huolellisesti karttoja ja tehtävä pieniä tiedustelumatkoja lähimaastoon. Ehkä minä jossakin vaiheessa uskaltaudun matkaan. Nyt minulla ei ole vielä riittävästi halua eikä rohkeutta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *