kirjoittamispäiväkirja

Ihana keskeneräisyys

Olen lakannut elämästä sitku-elämää. Kun aloitimme kesämökkirempan, ymmärsin, että saattaa kestää monta vuottakin, ennen kuin pääsemme nauttimaan perinteisestä kesämökkielämästä. Nyt alkaa jo kolmas kesä, kun kesämökille meneminen tarkoittaa kirjaimellisesti työleirille menemistä. Ensimmäisenä kesänä lähinnä purettiin ja kuskattiin romuja pois. Toisena kesänä pääsimme jo rakentamaan uutta. Tänä kesänä piha on vielä myllätty, mutta mökkirakennus tulee vihdoin ulkopuolelta valmiiksi, kun rakennamme siihen uuden katon.

Olen katsellut viime aikoina Huvila ja huussi -ohjelmaa. Minua hieman jopa säälittää nuo mökkien omistajat, jotka kertovat remonttiporukalle omat toiveensa ja sitten tuo vieras väki laittaa parissa kuukaudessa paikat kuntoon. En vaihtaisi osaani noiden mökinomistajien kanssa.

Olen tyytyväinen siihen, että niukalla budjetilla ja pikkuhiljaa laitamme paikkoja kuntoon. Eilen ilahduin siitä, että pystyin ensimmäisen kerran kahteen vuoteen käyttämään kaasua ja keittämään kattilallisen vettä, jotta pystyin pesemään aitassa olevan jääkaapin järvivedellä. Aikaisemmin tuo katos oli täynnä työkoneita ja rakennusmateriaalia. Ehkä tänä kesänä voimme jopa grillata makkaraa hiiligrillillä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.